Nauwelijks wachttijden
Uitslag binnen 24 uur online
Onderzocht door erkende laboratoria

FLINNDAL supplementen partner

Vitamine B12 tekort, laag vitamine D niveau, licht verhoogd cholesterol… het kunnen allemaal conclusies zijn van de test die je bij ons gedaan hebt. Indien de huisarts er niet aan te pas hoeft te komen wordt er vaak voor een supplement gekozen. En daar is heel veel aanbod in: van goedkoop tot duur, wel getest, niet getest, gekeurd, aangeprezen door die of die.  Welke moet je kiezen? Testjegezondheid.nl levert kwaliteitstesten en vindt dat de supplementen die u gebruikt ook van hoge kwaliteit moeten zijn. Daarom hebben wij gekozen voor Flinndal.

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Zij geloven in producten van hoge kwaliteit met een optimale dosering voor een eerlijke prijs. De voedingssupplementen zijn alleen te verkrijgen via de website. Door alleen het eigenmerk voedingssupplementen te verkopen, weten ze zeker dat de producten die verkocht worden voldoen aan de laatste wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen.

Alle producten worden door Flinndal zelf samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en richtlijnen van instanties zoals de Gezondheidsraad en de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authority). Bij de dosering van de producten wordt altijd rekening gehouden met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). Zo wordt ervoor gezorgd dat je nooit te veel vitaminen en mineralen binnenkrijgt in combinatie met de voeding. Voedingssupplementen ziet Flinndal namelijk als aanvulling op de normale voeding en niet als vervanging.

Verder voldoen de producten van Flinndal aan alle eisen van de Warenwet en bevatten alleen ingrediënten die goedgekeurd zijn door de overheid. Bij het ontwikkelen van de producten wordt ook gekeken welke vormen van vitaminen en mineralen het beste opneembaar zijn door het lichaam. Door de beste vorm te kiezen, kunnen de voedingsstoffen na het innemen van de supplementen snel aan de slag in het lichaam.

Op de klantenservice van Flinndal werken alleen mensen die zijn opgeleid om al jouw vragen over het gebruik van voedingssupplementen eerlijk te kunnen beantwoorden. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste advies (gratis telefoonnummer: 0800-7080).

Afbeelding website 1