Nauwelijks wachttijden
Uitslag binnen 24 uur online
Onderzocht door erkende laboratoria

Wat kan Check-U voor u als werkgever betekenen?

U heeft of bestuurt een bloeiend bedrijf en bent natuurlijk betrokken bij het wel en wee van uw medewerkers. U bent er bij gebaat als zij positief met hun gezondheid omgaan. Een medewerker die weet hoe het met zijn cholesterol is gesteld, zal eerder geneigd zijn er een gezondere levensstijl op na te houden. Met als gevolg dat er minder verzuim zou kunnen ontstaan. Het ontdekken van bepaalde aandoeningen in een vroeg stadium kunnen voor de persoon maar ook voor het bedrijf een hoop ellende besparen.

Er is zijn mogelijkheden de betaling via uw bedrijf te laten lopen. De uitslagen zijn wel in verband met de privacy in eerste instantie voor de werknemer, deze kan ze later met u of bedrijfsarts delen.

Indien er sprake is van overmatig alcohol- of drugsgebruik kunnen wij ook een alcohol of urinedrugstest aanbieden.

bedrijven

Is mijn personeel verplicht zo'n test te doen?

Nee, u kunt uw personeel niet verplichten aan een Check-U test mee te doen. Ook heeft u geen recht de uitslagen van uw medewerkers te weten. Zij houden de uitslag gewoon voor zichzelf, maar worden zich wel bewust van bepaalde aspecten van gezond willen zijn en blijven. Door als werkgever de test aan uw personeel aan te bieden schept u een mogelijkheid voor uw medewerker een test te doen. De afname duurt niet lang en er is altijd een locatie bij u in de buurt.

Door middel van een uitnodigingssysteem kan uw personeel dan eventueel anoniem de test doen en zelf de uitslag bekijken en actie ondernemen mocht dit nodig zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten van Check-U en onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op:

Telefoon: 055-5767262 tussen 09.00 en 12.00 uur.
E-mail: info@check-u.nl