Nauwelijks wachttijden
Uitslag binnen 24 uur online
Onderzocht door erkende laboratoria

Een andere test

Check-U heeft een aantal testen geselecteerd die het meest duidelijk en zinvol zijn als preventief onderzoek. Om te voorkomen dat men onnodig onderzoek  doet,  zijn deze andere testen niet standaard te kiezen.  Natuurlijk kunnen wij bijna alle testen leveren die op de site overzicht en uitleg alle laboratorium testen te vinden zijn. Deze Vitamine, hormoon of andere testen kunnen voor uw situatie of bepaalde behandeling in het buitenland wel van belang zijn.

Vraag deze test aan

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Vitaminen : van B1 tot Vitamine D
  • Mineralen : van Calcium tot Zink
  • Extra leverwaarden
  • Hormonen : Testosteron ( mannelijk), prolactine,  Oestradiol, FSH , LH,   en progesteron ( allen hoofdzakelijk vrouwelijke hormonen).
  • Speciale testen : van Cortisol tot T3
  • Testen op auto-immuun ziekten enzovoorts. 

In het open veld kunt u de test invullen die u wenst. Indien u veel andere testen wilt doen kan dat natuurlijk ook. U stuurt ons per e-mail info@testjegezondheid.nl welke testen u wenst te doen. U krijgt dan van ons de kosten en mogelijkheden retour. Indien u akkoord bent krijgt u van ons een offertenummer voor akkoord.

Let wel : de uitslagen van sommige van deze testen kunnen enkele dagen tot 2 weken duren. Soms kan dit ook de uitslag van onze standaard testen iets vertragen. De uitslag van deze extra testen ontvangt u niet per internet maar per e-mail.