Nauwelijks wachttijden
Uitslag binnen 24 uur online
Onderzocht door erkende laboratoria

Vitaminen Supplementen test - Bloedtest Vitaminen

Deze vitamine test is speciaal samengesteld voor mensen die vitamine supplementen gebruiken. U krijgt een goed beeld van uw gezondheid en het vitamine- en mineralengehalte in uw bloed met behulp van de bloedtest vitaminen en mineralen. Want waarom zou u wel regelmatig uw auto of CV-ketel laten checken, maar niet uw lijf? 

Vraag deze test aan

Wat wordt er getest in de vitamine test?

 • Cholesterol – Grootste veroorzaker hart- en vaatziekten
 • Splitsing in HDL en LDL cholesterol – Cholesterol bestaat uit goed cholesterol (HDL) en slecht cholesterol (LDL)
 • Trygliceriden – Opgenomen vetgehalte in het bloed
 • Vitamine B12
 • Foliumzuur
 • Vitamine D
 • Magnesium
 • Calcium
 • Glucose – Diabetes

Vitamine B12 tekort, laag vitamine D niveau, licht verhoogd cholesterol... het kunnen allemaal conclusies zijn van de vitamine test die je bij ons gedaan hebt. Indien de huisarts er niet aan te pas hoeft te komen, wordt er vaak voor een supplement gekozen. En daar is heel veel aanbod in: van goedkoop tot duur, wel getest, niet getest, gekeurd, aangeprezen door die of die. Welke moet je kiezen? Testjegezondheid.nl levert kwaliteitstesten en vindt dat de supplementen die u gebruikt ook van hoge kwaliteit moeten zijn. Dat zijn o.a. de producten van Flinndal. 

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Zij geloven in producten van hoge kwaliteit met een optimale dosering voor een eerlijke prijs. De voedingssupplementen zijn alleen te verkrijgen via de website. Door alleen het eigenmerk voedingssupplementen te verkopen, weten ze zeker dat de producten die verkocht worden voldoen aan de laatste wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. 

Op de klantenservice van Flinndal werken alleen mensen die zijn opgeleid om al uw vragen over het gebruik van voedingssupplementen eerlijk te kunnen beantwoorden. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste advies (gratis telefoonnummer: 0800-7080). 

Uitslag

Voor de uitslag van de vitamine test kunt u inloggen met uw e-mailadres. De uitslag staat vaak al na 24 uur online, dit geldt voor werkdagen. Indien u uw wachtwoord bent vergeten of nog niet heeft ingesteld, kan de herstellink ook in uw spam-box terecht zijn gekomen. 

Nuchtere afname

Om een goed beeld van uw gezondheid te krijgen is het voor deze vitamine test van belang dat de test nuchter wordt gedaan. Dat betekent dat u voor de afname 12 uur niet mag eten, drinken of roken. Water en thee zonder suiker mogen wel. 

Hoe werkt het

Check-U werkt samen met gecertificeerde artsen- en ziekenhuis laboratoria in Nederland. Zij doen voor Check-U de bloedafname en de analyse. Zo bent u altijd verzekerd van een kundige afname en analyse en is er altijd een Check-U punt bij u in de buurt. Andere aanbieders werken vaak met buitenlandse labs en het bloed moet worden opgestuurd, hetgeen de kwaliteit niet ten gunste komt. 

U schrijft u in voor een vitamine check op de volgende manier:

 • U schrijft zich in door uw gegevens in te vullen op de pagina vraag test aan. U vult uw persoonsgegevens in, welke test u wilt laten uitvoeren en in welke plaats u dit wilt doen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
 • Binnen 1 tot 3 werkdagen krijgt u een bloedafname formulier voor de betreffende plaats thuis gestuurd samen met een uitleg en de factuur met uw persoonlijke inlogcode voor de uitslag.
 • Binnen 10 dagen na ontvangst van de test gaat u naar het afnamepunt waar u de vitamine test laat afnemen (U kunt dan niet meer naar een andere plaats/regio). U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De openingstijden vindt u bij locaties.
 • Uiterlijk op de afnamedag maakt u het verschuldigde bedrag over. Zodra uw betaling binnen is, komt namelijk de uitslag vrij; denk aan de verwerkingstijd.
 • Vaak kunt u binnen 24 uur (werkdagen) uw uitslag van de standaard testen nakijken met behulp van uw dashboard. Daarvoor logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U krijgt een waarschuwing per e-mail zodra de uitslag online is.

 

Voor de beste multivitamine test en het testen van mineralen tekort, kunt u vertrouwen op Check-U en de bloedtest vitamine. Blijf op de hoogte van uw gezondheid met een vitamine en mineralen test!"